Július 30., Szentbékkálla templom: Jeszenszky István Angyali Imádságok

Àldás Kedves Barátaim
Kôzel 20 éve éneklek ebben a különleges angyali templomban,
Tele boldogság harmóniában
Szeretettel gyertek és éljétek át ezt az áldásos beavatástköszönöm
A szertartás ingyenes felajánlás
Hogy legyen boldog az ember fia és lánya
Helye Nagytemplom
Ideje 2017.07.30
Healing ceremony István Sky live

For nearly 20 years I have been singing in this divine church with its wonderful acoustics, my heart filled with happiness and harmony. With much love I look forward to you coming. Live this ecstasy, this healing music I’ll be channelling through my heart.
Lake Balaton Szentbèkkàlla
Only Donation

Facebook esemény itt!

Augusztus 5., Szeged: Jeszenszky István koncertje a lótuszvirágzáson

TÁVOL-KELETI HANGULATÚ RENDEZVÉNY A SZEGEDI FÜVÉSZKERT ÉKESSÉGE, AZ INDIAI LÓTUSZ VIRÁGZÁSÁNAK TISZTELETÉRE

Az idén X. alkalommal kerül megrendezésre a Lótusz napok, mellyel évről-évre a tóban megújuló indiai lótusz virágzását is ünnepeljük. Ezen a két napon távol-keleti hangulatot varázsolunk a Füvészkertbe, zenével, tánccal, ízekkel és illatokkal idézzük a kelet varázsát.

Az évek során folyamatosan tágítjuk a rendezvény kereteit és Ázsia rejtelmes, sokszínű világából újabb és újabb érdekességeket vonunk be a kínálatba. Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a koreai és kínai teázási szokásokba, távoli kultúrákat és tájakat ismerhetnek meg az úti beszámolókon keresztül és, az idei év újdonságaként, tradicionális kínai dallamokat is hallhatnak.

A rendezvényünk és az indiai lótusz ihlette a japánkertet is, mely igazi keleti ékszerdobozzá varázsolta a lótuszos tó környékét. A látogatók bejárhatják a lótuszos tó szigetét, megpihenhetnek a sziget teaházában, ahol az élet folytonosságát jelképező vízesés ad kellemes, nyugtató háttérzenét. Séta közben a japánkert jellegzetes növényeit is megismerhetik. Idomulván a hely hangulatához évről-évre a japán kultúra egy-egy újabb szeletét is megidézzük ebben az időszakban. Látogatóink az origamival, a japánok által művészetté fejlesztett papírhajtogatással ismerkedhetnek meg elméletben és a gyakorlatban is.

Vendégeinket szívesen látjuk távol-keleti viseletben! Biztatunk mindenkit, hogy pléddel, szivaccsal, matraccal felszerelkezve érkezzen és az árnyas fák alá letelepedve élvezze a programsorozatot!

Szeretettel várjuk látogatóinkat!

Facebook esemény itt!

Indiai lotusz play

Boldog napfordulás – elvonulás tanítás | Június 19-21.

Reggel találkozás
9.30 Szentbékkálla Öreg-hegyi szőlők kék jelzésen a kilátó irányába a Tulipános kapunál NapFènyszentèlyben

A napokról
Napfelkelte szer
Napi 2×2 óra tanítás
Tűzszer Dobszer
Csendes böjt
Vega étel
Közös ének dobolás
Faölelés forrás látogatás 4elem tisztelete
Balatoni fürdés

Hozzájárulás 9.999 Ft/nap amely adományból épül a Fènyszentèly
Àldàst boldogsàgot!
Szeretettel,
István kèk èg fia

2017.05.14. Tavaszi Boldogságkoncert – Jeszenszky István Baján

Ünnepeljük együtt a tavasz virágba borulását, szeretettel hívunk Jeszenszky István Boldogság koncertjére Bajára!
A koncert – ami egy egész délutános együttlétet (részletek hamarosan) koronáz meg – csodás, tiszta zenei élmény, öröm a szívnek, finom esszenciája a gyógyító hangoknak. Szeretettel ajánljuk egészségjavító hatása miatt is!

“Nagy-nagy örömmel átölelem a diófát, kinn vagyok a természetben a rózsáimmal, és abban a pillanatban megénekelem mindazt az energiát, amit a virágoktól, a fáktól kapok. Közvetítem azt a szépséget, ami a természetben van, és azt a csodálatot, ami a szívben lakozik.” (Jeszenszky István)

Helyszín: Turisztikai Központ, Baja, Petőfi-sziget
Időpont: 2017. május 14. vasárnap, 18 óra
Belépőjegy: 3000,- Ft (információ és jegyrendelés: Boltos Emőke 06703380787, hello@bioboltos.hu, jegyek átvétele: Indiam Yoga jógaiskola és Spájz Baja)
Ha kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, hívj bátran!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1794476017538773/

2017.05.05. Tavaszi virágzásünnep, boldogságkoncert Jeszenszky Istvánnal

Egy tavaszi reggelen az énekmondó táltos kezdte hívni a tavasztündéreket gyógyító, szerető hangjával, áldásban részesített minden növényt, minden állatot, minden embert. Istennek lányai és fiai felébredtek a hosszú tél fagyos világából, s kéz a kézben táncra keltek, látván, hogy minden él és minden virágzik.

A különleges tehetségével világhírűvé vált Jeszenszky István szívnyító, gyógyító énekekkel vár bennünket boldogságkoncertjére, hogy együtt virágozzon szívünk a szépséges tavasszal.

Helyszín: Csíkszeredai Unitárius Templom
Időpont: 2017 május 5 péntek, 18.00 óra
Jegyek elővételben: a Szakszervezeti Művelődési Házban és a Salveo Egészségmegörző Központban!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/753588811483628/

Tavaszi programok

KEDVES TAVASZVÁRÓ TÜNDÉREK,
Jó hírt mondok nektek, megjött hozzánk a gólya, és vele együtt a szürke galambom is újra a régi fészkére lelt. Kedves vadmalacaim közel az egész kertet felásták, feltúrták, már csak a magocskát kell elvetni. Varázslatos hóvirág erdőben jártam és együtt meditáltam velük. A meditációmban gyönyörű fényt láttam, és a fénybe sok tündért, akik körbe-körbe táncolnak és mosolyognak, énekelnek. És szívbéli szeretettel várlak benneteket a világ legszebb városába Budapestre, hogy nagy szeretetben, örömben, ünnepeljük meg a tavasz közeledtét. Kérlek benneteket hozzatok felajánló ételeket, italokat, amiket közösen megáldunk, és elfogyasztunk a szertartás után. Hozhattok gyertyát, ülőpárnát és sok szép virágot. Szívből jövő üdvözlettel, Jeszenszky István Kék Ég Fia

A programmal kapcsolatos you tube linkek
https://www.youtube.com/watch?v=E4c7hB6wz94

Nagyon nagy szeretettel várlak benneteket tanításra, elvonulásra a Káli medence gyönyörű helyére Napfényszentélybe!

- Fényünnep 2016 –

Az idei nagy meglepetésünk, hogy a teltházas 2013-as Fény Ünnepét idén újra megszervezzük, hogy együtt ünnepeljük közösségileg a Kerecseny ünnepet a közösséggel.
Jeszenszky István és Barátainak lemezbemutató szertartásával, Kundalíni Jóga Közösség jóga és meditáció workshoppal, Alexandra Rajnai szakrális tánc foglalkozásával, Grandpierre Atilla szertartás nyitó előadásával.
Várunk Titeket szeretettel, ünnepeljük meg együtt ezt a jeles alkalmat, egy egyedülálló helyen!

Bővebb információ: http://fenyunnepe.hu

https://www.facebook.com/events/1126585104124678/

A Csend Varázslatos Hangjai | Szentbékkálla | 2016.07.31

A Csend Varázslatos Hangjai – Jeszenszky István koncertje Szentbékkálla nagytemplom

2016.07.31

https://www.facebook.com/events/1100644603344222/

BIG JOY CONCERT DIVINE LOVE FROM THE HEART

When you live in nature, in the scent of flowers, in the blessed light of the day and the sweet dew of the morning, you don’t have questions, you simply live and joy together with them. Your heart opens, you cry, cry, and your eyes are wet with dew. This is how this song was born, when your body, mind, and soul opens, God steps next to you in an unguarded moment, and pours her treasures into you.

Ha benne élsz a természetben, a virágok illatában, az áldott nap fényében, és a reggeli édes harmatban, nincsenek kérdéseid, csak együtt létezel, együtt örülsz velük, és a szíved kinyílik, és csak sírsz, sírsz, és harmatos lesz a szemed virága. Így született ez a dal, amikor kinyílik a tested, lelked, szellemed, az Isten odalép egy óvatlan pillanatban, és beléd önti áldott kincseit.

Örömmel hívunk benneteket egy szeretetteljes zenekoncertre a gyönyörű káli – medencébe, Szentbékkállára.
Belépés, Szívből jővő adomány

Kamalduli Remeteség – Csend hangjai

Kedves Barátaink!

Örömmel tudatjuk, hogy 2016. július 10-én, vasárnap 18 órai kezdettel ismét hallhajuk Majkon Jeszenszky István varázslatos zenéjét. A koncert a Remeteség parkjában kerül megrendezésre.
További információ: +36 34/360971
Mindenkit szeretettel várunk!