Miben segíthetünk?

Hol látni. Вы временно заблокированы

Tartalom

    Csevegések Kilépés egy csoportból és csoportok törlése Ha te vagy a csoportadmin, akkor egy csoportot minden résztvevőnél törölhetsz.

    online mínusz látásvizsgálat

    A csoport törlése előtt el kell távolítanod minden résztvevőt, majd kilépned a csoportból. A csoport törlése után a csevegési listában nem fogod látni a csoportot, és a csevegési előzmények is törlődnek a telefonodról.

    artériás hipertóniával járó látás

    A többi résztvevő továbbra is látni fogja a csoportot a csevegési listájában. Azonban senki nem fog tudni üzeneteket küldeni.

    topográfiai nézet

    Résztvevők eltávolítása Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére. A csoportból való kilépés Miután minden résztvevőt eltávolítottál, ki kell lépned a csoportból.

    a látás akupresszúrájának helyreállítása

    Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére. Csoport törlése Miután kiléptél egy csoportból, lehetőséged van a csoport törlésére. Ha nem szeretnéd törölni a csoporthoz kapcsolódó médiatartalmakat a telefonodról, ügyelj rá, hogy ne legyen hol látni a Csevegés médiafájljainak törlése vagy a Csevegések médiafájljainak törlése lehetőség.

    szem-plusz a látás helyreállításához

    Hasznos volt ez a cikk?